Herstal, Liège, Belgium
info@aquatic-science.com

Ichi Food Summer

Ichi Food Summer

Ichi Food Summer is een complete voeding voor koikarpers, speciaal aangepast voor de zomer. De grondstoffen van hoge kwaliteit garanderen een assimilatie en optimale prestaties (kleine porties volstaan en minder organisch afval wat een invloed hebben op het ontstaan van algen). Zonder vlees- of gevogeltemeel.

Ichi Food Summer wordt door koikwekers gebruikt als de optimale voeding voor het zomerseizoen. Ze waarderen de gunstige invloed op de groei en kleuren maar ook op de kracht en de weerstand van de kois. Vanaf een watertemperatuur van 15 °C is Ichi Food Summer de ideale onderhoudsvoeding.

Product verkrijgbaar in verschillende korrelgroottes:

  • IchI Food Summer mini 2-3 mm  : 1 kg, 2 kg, 4 kg
  • IchI Food Summer medium 4-5 mm : 1 kg, 2 kg, 4 kg, 10 kg
  • IchI Food Summer maxi 6-7 mm : 1 kg, 2 kg, 4 kg, 10 kg

Categorie:

Beschrijving

Gebruiksaanwijzing: Mag meerdere malen per dag gegeven worden zodra de water­temperatuur 15-20°C bedraagt. Het wordt aanbevolen om meerdere malen per dag klei­ne hoeveelheden te voederen. Bij overschot moet u de restjes verwijderen en de portie verkleinen.

Samenstelling: Producten en bijproducten van granen, producten en bijproducten van oliehoudende zaden, vismeel, krillmeel, visolie, aminozuren, voormengsels van vitamines en oligo-elementen, algen, mineralen.