Herstal, Liège, Belgium
info@aquatic-science.com

Ichi Food Champion

Ichi Food Champion

Champion’s Food is een complete voeding voor Koi, speciaal samengesteld vour kampioenen en geoptimaliseerd voor een snelle en vooral gezonde groei, zelfs met lage temperaturen. Ook om een mooi gespierde body te verkrijgen en een optimaal patroon. Er worden grondstoffen van topkwa­liteit gebruikt om een assimilatie en optimale resultaten te garanderen. Zonder vlees- of gevogeltemelen.

Champion’s Food zijn rijk aan eiwitten van de hoogste kwaliteit (niet afkomstig van schadelijke bronnen zoals vogels of zoogdieren), stimulerende middelen en natuurlijke kleurpigmen­ten. Er is ook een perfect evenwicht aan vitaminen en spoorelementen. Een hoog gehalte van asthaxantine zal ondermeer, een oxydatieve stress bestrijden. Champion’s Food bevat kleivlokken om de darmtransit te regu­leren, assimilatie te bevorderen en condities te creëren gelijkaardig bij de natuurlijke omgeving.

Product verkrijgbaar in verschillende korrelgroottes:

  • IchIFood Champion medium 4-5 mm : 2,5 kg, 5 kg, 10 kg
  • IchIFood Champion maxi 6-7 mm : 2,5 kg, 5 kg, 10 kg

 

Categorie:

Beschrijving

Gebruiksaanwijzing:Alle voeding van Aquatic Science mag meerdere malen per dag gegeven worden. Het wordt aanbevolen om meerdere malen per dag kleine hoeveelheden te voederen. Bij overschot moet u de restjes verwijderen en de portie verkleinen. Voeding voor siervissen. Niet voeren aan herkauwers of andere diersoorten.

Samenstelling: vismeel, tarwe, maïsgluten, tourteau feed stock d’extrac­tion de soja cuit, veldbonen, erwt eiwit, luzerne eiwitconcentraat, tarwe­voerbloem, cephalopodenmeel, krillmeel, koolzaadolie, tarwegluten, garna­lenmeel, vissen oplosbaar, natriumchloride, voormengsels van vitamines en oligo-elementen, klei.