Herstal, Liège, Belgique
info@aquatic-science.com

ICHI FOOD

Het welzijn van uw vissen is ons beroep, onze passie !

De beste Europese voeding uitgewerkt voor het welzijn van uw vissen en met respect voor het milieu. Al onze voeders worden vervaardigd in overeenstemming met de visserijvoorschriften. Daarom verkrijgen ze allemaal van het logo « Friends of the sea » !

TEVREDEN OF TERUGBETAALD

Wij zijn zodanig overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat er niets normaler is dan u de volgende garantie te bieden « Tevreden of Terugbetaald ».

Raadplegen
ONS BREED PRODUCTENGAMMA

Een breed productengamma om aan al uw behoeften en die van uw vissen te voldoen, afhankelijk van hun grootte en het seizoen.

Ontdekken
PROMOTIE ICHI FOOD 2020

Uitzonderlijke promotie in deze moeilijke periode om kwaliteitsvoeding voor al uw vissen te garanderen. Aarzel niet om meer informatie te vragen aan uw verdeler !

Genieten
PRESENTATIE

Vergelijking van onze voeding

ICHI FOOD CHAMPION

U doet geen toegevingen op het gebied van esthetiek. Als u het hele jaar door uitzonderlijke groei en felle kleuren voor uw vissen wilt: aarzel niet, IchiFood Champion is de juiste voeding voor hen.

ICHI FOOD ALL SEASONS

Bent u op zoek naar een eenvoudige voeding die uw vissen het hele jaar door kunnen opnemen zonder werkelijke groeing? Aarzel niet langer: All Seasons is de voeding wat uw vis nodig heeft.

ICHI FOOD EXCELLENT, SUMMER & WINTER

U doet geen toegevingen aan de kwaliteit van de voeding dat aan uw vis wordt gegeven? U wilt hen het hele jaar door de beste voedingsoplossing bieden? Aarzel niet: deze 3 voedingen zijn, afhankelijk van de temperatuur, de beste keuze voor uw vissen.

ICHI FOOD JUMBO & SINKING

2 gamma’s voor specifieke behoeften die gekenmerkt worden door een hoge dichtheid van de voeding en dus zinkend. Zo kunt u de vissen wat op de bodem van uw vijver zwemmen voeren. IchiFood Jumbo voor karper en IchiFood Sinking voor alle vissen.

ICHI FOOD BIO & NATURE

Gezonde oplossingen voor uw vissen ontwikkeld in overeenstemming met alle milieunormen. Bovenop de normen worden deze voedingsmiddelen uitsluitend gemaakt met granen uit de Europese biologische landbouw. Er is dus geen sprake van ontbossing of van voedsel dat afkomstig is van een milieu-agressieve landbouw. De biologische voeding wordt door de overheid erkend als afkomstig van de biologische landbouw.

ONS GAMMA

Ichi FOOD biedt een breed voedingsgamma aan voor alle seizoenen en voor alle soorten vissen…

Ichi FOOD, een merk van Aquatic Science

Onze Verdelers

Ichi FOOD wordt verspreid in 4 landen via een groot netwerk van verdelers

Vind de dichtstbijzijnde winkel


De garanties van onze voedingen :

Schitterende kleuren

Hoge verteerbaarheid

10% zinkend

Versterkte immuniteit

Tevreden of terugbetaald.

Galerij

Deze vissen worden gevoederd met Ichi FOOD, en hebben er geen spijt van…

Contacteer ons

Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden !