Herstal, Liège, Belgium
info@aquatic-science.com

Ichi Food Excellent

Ichi Food Excellent

Ichi Food Excellent is een complete voeding voor koikarpers, speciaal aangepast voor warmste periodes. De grondstoffen van hoge kwaliteit garanderen een assimilatie en optimale prestaties. Zonder vlees- of gevogeltemeel. Ichi Food Excellent is rijk aan eiwitten van hoge kwaliteit, vitamine A, C, D, E en immunostimulantia, waaronder probiotica, natuurlijke pigmenten en Spirulina.

Al deze ingrediënten staan voor van gezondheid blakende vissen (energie, kleur, gezondheid, weerstand…). Deze voeding is aanbevolen tijdens de warmste periodes (>18°C), waarin het metabolisme van de vissen veel hoger is en de ziektes sneller optreden (verhoogt de natuurlijke weerstand van de vis). Ichi Food Excellent kan ook gebruikt worden tijdens de reproductie, na een ziekte of behandeling, voor een snelle groei van de vis of ter voorbereiding van een koi-show om de kleuren zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen.

Product beschikbaar in verschillende korrelgroottes :

  • IchIFood Excellent mini 2-3 mm  : 1kg, 2 kg, 4 kg
  • IchIFood Excellent medium 4-5 mm : 1 kg, 2 kg, 4 kg, 10 kg
  • IchIFood Excellent maxi 6-7 mm : 1 kg, 2 kg, 4 kg, 10 kg

Categorie:

Beschrijving

Samenstelling: Producten en bijproducten van granen, producten en bijproducten van oliehoudende zaden, vismeel, krillmeel, visolie, aminozuren, voormengsels van vitamines en oligo-elementen, algen, mineralen.

Gebruiksaanwijzing: Ichi Food Excellent mag meerdere malen per dag gegeven wor­den, ideaal als de watertemperatuur minstens 18°C bedraagt. Het wordt aanbevolen om meerdere malen per dag kleine hoeveelheden te voederen. Bij overschot moet u de restjes verwijderen en de portie verkleinen.