Herstal, Liège, Belgium
info@aquatic-science.com

Ichi Food All Seasons

Ichi Food All Seasons

Ichi Food All Seasons is een complete voeding voor siervissen die ontwikkeld werd om te voldoen aan de bx²ehoeften tijdens een sterke groei en voor een betere weerstand tegen ziekten. De grondstoffen van hoge kwaliteit garanderen een assimilatie en optimale prestaties, en zijn ook verrijkt met vitamines, mineralen en natuurlijke pigmenten om een goede gezondheid en schitterende kleuren te garanderen. Ichi Food All Seasons wordt aangevuld met of vervangen door het seizoensgebonden gamma van Aquatic Science (Ichi Food Winter, Summer en Excellent), en ontwikkeld om aan de verschillende behoeften van de vissen, naargelang van de watertemperatuur, te voldoen.

Product verkrijgbaar in verschillende korrelgroottes:

  • IchIFood All Seasons mini 2-3 mm  : 1 kg, 2 kg, 4 kg
  • IchIFood All Seasons medium 4-5 mm : 1 kg, 2 kg, 4 kg, 10 kg
  • IchIFood All Seasons maxi 6-7 mm : 1 kg, 2 kg, 4 kg, 10 kg

Categorie:

Beschrijving

Gebruiksaanwijzing: Ichi Food All Seasons mag meerdere malen per dag gegeven worden zodra de watertemperatuur ten minste 12 °C bedraagt. Het wordt aanbevolen om meerdere malen per dag kleine hoeveelheden te voederen. Bij overschot moet u de restjes verwijderen en de portie verkleinen.

Samenstelling: Producten en bijproducten van granen, producten en bijproducten van oliehoudende zaden, vismeel, krillmeel, visolie, aminozuren, voormengsels van vitamines en oligo-elementen, algen, mineralen.